Защо Бойко Борисов е истински мъж?

0

- Advertisement -

Бойко Борисов е политик, какъвто не ни се беше случвал. Той е обичан, мразен и изобщо противоречив като всяко българско явление. Това, което може със сигурност да се каже за него, че той е мъж и неговият възход в политиката до голяма степен се дължи на неговия категоричен пол.

Предлагаме ви 10 от най-мъжките проявления на Бойко Борисов, от които всички можем да се поучим.

10. Истинският мъж владее бойни изкуства

Бойко Борисов е полицай и знае колко важна е сигурността на гражданите, но колко от нас наистина умеят да се защитават физически? Мъжът не трябва да си търси боя, но колкото и да избягваш конфликтите, понякога трябва да си готов да се сбиешс опонента си.

Затова всеки мъж трябва да поназнайва нещо от бойните изкуства. А Бойко Борисов е бил активен състезател по карате и притежава 7-ми дан, черен колан. Бил е треньор и председател на федерацията ни по Карате и със сигурност знае как да защитава себе си и семейството си.

9. Истинският мъж кара мотор

Автомобилът, колкото и да е мощен, бърз и скъп, не може да се сравнява с чувството да стиснеш конете между краката си. Моторът все още си остава едно от най-романтичните мъжки преживявания, напомнящо за древните времена на самотна езда из широката степ, когато мъжете бяха истински мъже…

И макар бившият премиер и най-голям враг на сегашния – Сергей Станишев, също да кара мотор, това е една по-скоро нереалистична гледка. Доброто момче, с очила и поглед на интелектуалец лети на Ямаха? Това прилича повече на виц, отколкото на истински мъж.

Не, не, истинският мъж трябва да знае какво е „Ява“ и „Че Зе“ и да се омазвал с масло, докато се е опитвал да продуха втория цилиндър. Дори и вече да не му дават.

8. Истинският мъж владее професионално поне един спорт

Всеки мъж трябва да отделя време за спорт и да учи децата си да обичат спорта. И макар много от нас да оценяват спорта единствено от канапето пред телевизора, истинската игра е нещо съвсем друго.

Бойко Борисов е известен със своите футболни умения – той дори си счупи крака по време на футболен мач. А също и тенисът не му е чужд. В крайна сметка колко от нас могат да се похвалят, че са играли на двойки с легендата Борис Бекер? Макар и да изгуби този мач, това е загуба, която може да отдадем единствено на партньора му Стоян Кушлев.

7. Истинският мъж се грижи за тялото си

Да, може би сте скандализирани от снимката на Бойко Борисов, който повдига огромната тежест от лежанка, но малко са мъжете на неговата възраст, които могат да се покажат от кръста нагоре без притеснения. Истината е, че един мъж, колкото и да е зает, трябва да прекарва време във фитнеса и да полага усилия за външния си вид.

Това има значение. Как иначе да си обясним, че даже Рони Колман, многократният победител на “Мистър Олимпия”, е с тениска на Бойко Борисов!

6. Истинският мъж има чувство за хумор

Добрите шеги са неизменен спътник на успешния мъж. А чувството за хумор е просто задължително, ако искаш да накараш милиони българи да те харесват. Но дори и да си сред тези, които не го харесват, сложи си ръка на сърцето и си признай, че някои от шегите на Бойко Борисов са удар в десятката, не само за политическите му опоненти.

България никога не е имала премиер, който да се шегува толкова много, макат и шегите му не винаги да се получават.

- Advertisement -

5. Истинският мъж знае какви подаръци да избира

Макар мъжете да не обичат да обикалят из магазините и дълго да избират, те трябва да умеят да избират точните подаръци за точните хора. Когато при посещението на руския премиер Владимир Путин, българският премиер му подари българско овчарско куче, всички се шокираха и помислиха, че това съвсем не е подходящ подарък.

Малкият Йорго обаче се хареса на Путин и той дори обяви конкурс за името на новия му любимец в родината му. След като хиляди изпратиха своите предложения, на Путин най-много му хареса името Бъфи. Е, не е като Балкан, но това е име, което един бивш офицер от КГБ, наистина може да си позволи.

4. Истински мъж в политиката

С появата на Бойко Борисов в българската политика, навлезе и един категоричен мъж. Нали никога не си изпитвал съмнения за пола на Бойко Борисов? Той е висок, силен и излъчва доминация над всички по-малки мъже около него, което е и най-сигурният начин жените да те харесват.

Борисов е магнетичен и привлича погледите и на мъжете и на жените, без ни най-малко да се притеснява от мнението на важните хора, с които се среща. И освен това е достатъчно силен, за да счупи бутилка шампанско без никакъв шанс за твърдата бутилка. Питайте Сергей Станишев, как се е почувствал, когато не е успял.

3. Истинският мъж уважава жените

Мъжът е по-силен и затова в днешното феминизирано общество, той трябва да владее силата си и да бъде толерантен. Но някой очаквал ли е изобщо Бойко Борисов да симпатизира на феминизма?! „Жените имат по-силни характери от мъжете, защото когато кажат „не“, това значи „не“, и не са толкова корумпирани“, казва премиерът ни мъдро. Затова с правителството на Бойко Борисов в политиката на ръководни постове навлязоха жени, както никога досега.

Освен това премиерът ни е ценител на женската красота. След срещата си с Барак и Мишел Обама, той коментира първата дама на САЩ по следния начин: “Мишел е много хубава жена, с приятно излъчване, със силно присъствие, висока, отслабнала – пипната отвсякъде”.

Така е, Бойко Борисов може и да няма класа, но разпознава класата безпогрешно.

2. Истинският мъж  брани семейството си

Мъжът трябва да предлага подкрепа и грижа за децата и семейството си, дори когато са доведени. А ако се налага, не трябва да се замисля дали да използва физическа сила.

Когато преди година премиерът беше обвинен, че има връзки с фирмата на някой си Стоян Сарийски, коментарът му беше кратък: „Стоян Сарийски беше гадже на дъщеря ми, и я заварих плачеща една вечер и го набих“. Без коментар.

1. Истинският мъж обича децата

Истинският мъж обича децата и не се притеснява да демонстрира своето отношение. А Бойко Борисов има отношение към децата.

И не е само заради фактът, че премиерът отговаряше лично на телефонната линия за събиране на средства за децата от Хаити. И не е само заради безкрайното откриването на детски градини, площадки и посещения в училища… или защото присъства на благотворителен обяд за деца, лишени от родителски грижи.

Децата сами показват, че им допада това отношение и показват, че харесват Бойко Борисов. А в крайна сметка по-добре ли е децата ни да харесват някакви измислени, разлигавени, чуждоземни герои като Супермен и Батман? Истината е, че премиерът  ни демонстрира бащинско отношение към българските деца и българските деца му се отплащат.

Така, че български мъже, не завиждайте, дори и да сте номер две в класацията на най-суперския мъж за вашите деца, взимайте пример от първия.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече