ГРОЗНО! Скандалноизвестното адвокатско дружество „Манчев и Рътков“ удари дъното на наглостта!

0

- Advertisement -

Името на скандалният софийски адвокат Стоян Рътков напоследък изключително нашумя само в негативен план.   

 Преди повече от две години, с протокол на Софийска Адвокатска Колегия, адвокатските права на адвокат Стоян Рътков са отнети. Този факт, не позволява на Стоян Рътков да упражнява адвокатската професия и да работи като адвокат. Въпреки това, през този период Стоян Рътков продължава да е официален партньор и официален представител на адвокатско дружество „Манчев и Рътков“. И така повече от две години! Как е работило адвокатско дружество „Манчев и Рътков“ през тези две години на отнети права на единия съдружник, може само да се гадае!

Софийска Градска Прокуратура предявяви иск срещу адвокатско дружество „Манчев и Рътков“ поради факта, че единият от съдружниците, а именно Стоян Рътков е с отнети адвокатски права, поради което не може да бъде съдружник. На 27.11.2019 година Софийски Градски Съд даде ход на делото, Софийска Градска Прокуратура срещу адвокатско дружество „Мнчев и Рътков“. В съдебното заседание, бе представена декларация от управляващият съдружник, адвокат Делян Манчев. С документа, адвокат Манчев декларира, че Стоян Рътков към датата на делото, вече е заличен като съдружник в дружеството. Следващото заседание на Софийски Градски Съд по казуса е насрочено за 12.02.2020 година.

- Advertisement -

 Ето какво  обаче са подготвили като стратегия от скандалната кантора и какво ще представят пред Софийски Градски Съд на следващото заседание по делото заведено от Софийска Градска Прокуратура.

Въпреки, че Стоян Рътков в заличен като съдружник в адвокатско дружество „Манчев и Рътков“  името му ще продължи да присъства и да се изписва в името на адвокатското дружество. Остава една и съща и останалата част от информацията за дружеството, адрес, телефони, имейли, контакти и т. н. С други думи, за всички неосведомени с казуса физически и юридически лица, ползващи или които евентуално биха ползвали услугите на дружеството,  в адвокатско дружество „Манчев и Рътков“ няма никакви промени и всичко е наред! Без промени!Това действие от страна на адвокатското дружество ясно показва, колко неморално адвокати, които работят със закона, го използват.

Арогантен пример за шокираща наглост!

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече