Звездата на новия БГ сериал „All Inclusive” Ненчо Балабанов: Може пак да се оженя

0

- Advertisement -

Ненчо Балабанов яхна гребена на вълната през 2015-а. Рубриката му „faceБойко” и участието в „Като две капки вода” разкриха пред зрителите огромния му имитаторски талант и днес почитателите му са цяла армия. А той не спира да радва публиката и с нови проекти, някои от които сценични.
Конкретният повод да Уикенд да интервюира 39-годишния артист от „Пееш или лъжеш”, „Полицаите от края на града”, „Господари на ефира” и „Маскираният певец” точно в този момент, е стартът на нов БГ сериал с негово участие. Премиерата на „All Inclusive” ще е този петък по Нова.


– Ненчо, как се чувствате преди премиерата на сериала „All Inclusive”? Сериалът с ваше участие тръгва този петък в праймтайма на Нова…
– Развълнуван съм. Снимките и целият процес по заснемането ще останат много мил и сърдечен спомен за всеки от екипа. Двата месеца, през които работехме в Царево, бяха невероятни. Кастингъг беше много добър, всеки беше попаднал на точното си място. Беше супер забавно, професионално, емоционално и усмихнато. Сценарият е написан от Иван Ангелов – приятел, с когото сме работили през годините. Много ми хареса текстът и веднага се съгласих да участвам. Диалогът и ситуациите бяха изпипани, отлично поднесени. Бях сигурен, че с подходящите хора, ще бъдат много добре изведени на екран. За моя радост така и се случи. Това, което видях аз и останалите зрители на предпремиерната прожекция на два епизода от сериала, ме зарадва.


– Допада ли ви героят ви Христо?
– Героят ми е доста различен от този, който имах в „Полицаите от края на града” – инспектор Костов, но също е много интересен персонаж. Изиграл съм го в рамките на снимачния процес така, както съм преценил. Благодарен съм на режисьорите, които ни даваха свобода като актьори да си градим образите, да си добавяме и променяме в тях. Зрителите ще се забавляват много със сериала. С Любен Кънев сме в двете главни мъжки роли. Партнирахме си чудесно в „All Inclusive” и смея да твърдя, че станахме много добри приятели.


– Имаше ли много забавни случки на снимките?
– Всеки ден поне по 120. „All Inclusive” е комедия и е задължително да бъде добро настроението на снимачната площадка. Е, имахме и трудни дни – в началото беше много студено времето. През май започнахме работа, но от заснетите кадри по нищо не може да се разбере, че сме треперили във водата.


– Кому хрумна идеята песента „All Inclusive”, която звучи във сериала, да бъде изпълнена от вас и Елена Атанасова?
– Песента е на моя голям приятел Марио Балтаджиев, с когото сме работили за мюзикъла „Аладин” през 2013-а. Първоначално не знаех за нея. Към края на снимките продуцентът Краси Ванков ми каза, че Марио я пише. Предложи аз и Елена да я запишем. Чух я и я направихме. Стана заразително лятно парче.


– Какви са другите ви професионални ангажименти?
– Обикалям много из България с два концерт спектакъла. Единия – „Романтична комедия”, го играем с Плевенската филхармония. На втория – „Без любов не може”, направихме премиера с Бургаската опера. Успоредно с това сме подхванали и още един интересен проект с Русенската опера. За друг спектакъл, в който участвам – „Фалшив герой”, има дата през юни. Отделно работя и по нова песен с композитора Мага, с когото сме големи приятели. Снимам и за онлайн предаването „Господари на уеба”. За моя радост, не се налага да избирам между пеене и актьорстване, между театралната сцена и филмите.


– Мислил ли сте за свое лично предаване? А бихте ли участвал пак във форматно шоу като „Маскираният певец” и „Като две капки вода”?
– С най-голямо удоволствие бих правил и това. Ще стане някой ден, сигурен съм, само да съм жив и здрав. Въпросът е предаването да е изработено по най-правилния начин и с подходящ екип. Разбира се, бих участвал и във форматно шоу. Много ми харесват тези, в които състезанието не е обвързано с някаква битка и скандали, а водещи са усмивката и изкуството. Бих се включил във всеки един проект, който носи на зрителя добро настроение и забавление.


– За какво похарчихте хонорара си от „Маскираният певец”?
– Разпределям си финансите по много разумен начин. Не съм от хората, които харчат залудо. Имах нужда и от почивка – в началото на януари отделих време за себе си. Доволен съм от това, което постигнах през 2019-а. Поставил съм си нови цели за тази година, преследвам ги и си пожелавам да бъда здрав и да продължаваме с колегите да радваме публиката на живо и пред екраните.


– На 17 април навършвате 40 години. Ще празнувате ли?
– Боже Господи, все едно ми казват, че ставам на 20. Аз не се и усещам… Казват, че не се празнуват 40 години. Най-вероятно ще отида някъде на почивка, защото колкото и да не съм суеверен, не пречи веднъж да пропусна да празнувам.


– Роден сте в Котел. Изпълнявате ли народни танци и песни?
– Много обичам народните песни и ги пея. До момента не съм ги включвал в репертоара си на живо пред публика, не съм и записвал в този жанр. Обмислям обаче проект, който да съчетава фолклор и модерно звучене. Народни танци пък съм танцувал като студент в НАТФИЗ. Те са най-добрите кардионатоварвания. Много красиви са и трудни за издържане – супер упражнение са за тялото и духа. За съжаление нямам време за всичко, което обичам и искам да правя, за да се запиша и на народни танци. Ходя на тенис, фитнес и йога. През лятото карам колело и мотор. Веднъж дори съм пробвал рафтинг. Хареса ми и бих опитал пак.


– Споменахте, че през януари сте отделил време за почивка. На Малдивите, където сте курортувал, с ново гадже ли бяхте?
– След като публикувах снимка, видях коментарите под нея, но не съм писал нищо отдолу. Не смятам, че трябва да давам публичност на това с кого съм бил на Малдивите, как съм бил… Важното е, че се заредих с почивката на 100 процента – нещо, от което имах много сериозна нужда. През 2019-а съм работил на пълни обороти, не съм имал дори пълноценна лятна ваканция.

- Advertisement -


– Под въпросната снимка имаше и коментари, че сте напълнял и вече няма и помен от някогашните плочки на корема ви…
– (Смее се.) На кой може да му хрумне, че съм се лишил от плочките на корема си?! Никога не съм ги имал. Те са трудно постижими, изискват сериозен хранителен баланс, свръхздравословно хранене и специфични упражнения. Много се смях, като прочетох, че нямало и следа от тях вече при мен.


– Напълнял ли сте все пак?
– Малко, но съм си взел бележка и в момента правя малко повече кардио. 3-4 килограма съвсем скоро ще останат в историята.


– Будите ли се сутрин, сгушен в някого?
– (Смее се.) Щастлив съм в личен план. Дано да продължа да бъда жив и здрав, вдъхновен и да мога да си постигам мечтите и целите си, както досега. Всеки има право на избор как да се зарежда – дали с любим човек или без. Аз продължавам да пазя личното ми пространство за себе си.


– Ревнив ли сте, когато сте във връзка?
– Бил съм в юношеските си години, когато се е изграждала личността ми. На 18-20 години почти няма ревнив човек. С възрастта узряваш и добиваш по-сериозна себеоценка и самочувствие. Тогава и ревността изчезва.


– Романтичен ли сте?
– Средно, никога не съм бил прекален романтик. Не съм изнасял серенада на жена. Като ученик в първи клас бях влюбен в съученичката Пепа. Написах й любовно писмо – бележка. И тогава съм бил умерен романтик.


– Бихте ли сключил отново граждански брак?
– Да. Никога не съм казвал, че не бих се оженил отново. Не съм противник на брака, не съм го отричал като вариант за съвместен живот между двама души.


– Вещ с особена сантиментална стойност за вас?
– Колелото, която бе показано на сцената на „Маскираният певец”. Това бе първото лично мое превозно средство, когато дойдох в София през 1998 г.


– Под наем ли живеете в столицата?
– Не. Отдавна не съм под наем. Имам договорки с финансови институции, плащам си лизинги, кредити и т.н. Мои приятели са против тегленето на банкови заеми, но няма как без тях. Не съм от милионерска фамилия, та да не се налага да прибягвам до кредитиране за големи покупки. Пожелавам си да бъда жив и здрав, за да работя и да мога да си изплащам задълженията.


– Два апартамента ли изплащате – вашия и този на бившата ви съпруга?
– Да. Да съм жив и здрав, та да мога да помагам! Синът ми живее там.

– Появи ли се нов мъж в живота на бившата ви съпруга Ралица?
– Нямам представа. Дори и синът ми Богомил е толкова съобразителен и интелигентен, че не казва нищо. На 14 години е той, в 8 клас е. Въпрос на личен избор е всеки да си прецени кога да сподели нещо пред друг човек.

– В какви отношения сте с бившата ви съпруга?
– В прекрасни, дипломатични и приятелски. Естествено е да е така – двамата имаме дете и най-важната ни цел е Богомил да бъде щастлив. Разбираме се.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече