Удивително! Вижте как Плевнелиев помогна на Деси да запази кърмата си

0

- Advertisement -

Трогателна история, доказваща невероятната любов между бившия президент Росен Плевнелиев и втората му жена Деси Банова разказа синоптичката по време на гостуването си при Гала през миналата седмица.

- Advertisement -

Деси разказа пикантна история за невероятните си перипетии да запази кърмата си по време на дълъг полет. Още когато се е родил синът им с Росен Йоан, на Деси й се налагало често да пътува, придружавайки Плевнелиев на различни важни форуми. По това време обаче тя кърмела и не искала да спира. По този повод  изпаднала в конфузна ситуация на австрийското летище, но излязла с чест от нея благодарение на Росен. Банова имала контейнерче, в което да събира кърмата на всеки 3 часа и да я праща на бебето. На въпросното австрийско летище обаче в стаята за майки и бебета нямало към контакт където да включи помпата за контейнерчето. С Росен изпаднали в паника, но в един момент в центъра на една от залите на летището на най-оживеното място бившият президент открил електрическа количка за пренасяне на багаж. Изключил я и включил в контакта контейнерчето и казал на Деси да си свърша работата. Тя била изумена как да освободи гърдите си, които вече напирали насред толкова множество, но на помощ отново  се притекъл Плевнелиев. Той съблякъл палтото си, направил заслон на любимата си с него и тя събрала кърмата, която бебето в България чакало. Само след минути обаче съжалили за положените усилия. Оказало се, че след като прочела внимателно инструкциите за контейнерчето , станало ясно че помпата за кърма може да работи на батерии.

Все пак Деси и Росен били щастливи, че са изпратили кърма за бебето. Преди няколко месеца бившата синоптичка навсякъде пътувала с хладилна чанта, в която съхранява кърмата. Всички делегации се грижили майчиното мляко да стигне до предназначението си. Заради всички тези перипетии тя смята един ден да разкажа на сина си Йоан за жертвите, които е правила докато момчето е било бебе, пише „Галерия“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече