Децата на Миглена Ангелова и Кузман не се познават! (Щерката на бизнесмена е на възрастта на внучката на водещата)

0

- Advertisement -

Децата на Миглена Ангелова и Кузман Примджамов не се познават. Това призна самата водеща, като бе категорична, че няма намерение да ги срещат едни с други, тъй като го смята за излишно.

От предишния си брак Кузман има две деца – син и дъщеря, които са доста по-малки от тези на Миглена. Дъщеря му е едва на 5 годинки. За сравнение – първият внук на мадам „Искрено и лично“ е вече на 8. Или иначе казано – Миглена спокойно може да е баба на децата на мъжа си.

- Advertisement -

„Децата ни не се познават и никой на никого не вика лельо, како, свако… Не сме италианско семейство, живеем заедно и от време на време ходим при моите деца или при неговите. Не събираме семействата заедно, защото това не е възможно. Не разполагаме и с такъв голям дом, а и всеки си има свой живот. Освен това е трудно да събера дори и моите деца заедно, а да не говорим и с неговите“, категорична е Ангелова в интервю за „Галерия“.

Кузман също не държи наследниците им да се познават. Но допълва, че отдавна е запознал децата си с Миглена и те много я харесват.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече