Христо Сираков с обвинение: доставя елитни момичета на богати софиянци!

0

- Advertisement -

Христо Сираков до дни ще стане клиент на пандиза, пише Show.bg.

Очаква се бизнесменът да бъде арестуван за това, че е осигурявал ласки срещу заплащане на отбран кръг богати столичани.

След като преди време Дани Обувката и Росен Чолата влизат в затвора, Сираков става най-елитният сутеньор на столичния град. Негови са най-скъпите момичета и най-платежоспособните клиенти, пише изданието.

В тефтерчето му влизат имената на редица софиянци с възможности. В това число – самият Васил Божков.

- Advertisement -

Издирваният към момента бизнесмен редовно търсел услугите на момичетата на Сираков. Като при добро представяне бил изключително щедър. Ако останел доволен, той давал по надница от хилядарка.

До завидната позиция – да прибира комисионна от тези сензационни възнаграждения – Сираков се докопал след ареста на двамата най-отявлени сутеньори в София. Щом Чолата и Обувката се озовали зад решетките, Стоте манекенки бързо влязъл в час и се ориентирал в новата ситуация.

Ако до преди това се занимавал с най-древната професия от време на време, то с освобождаването на нишата тя му станала основен източник на средства.

Какви ще са точно размерите на обвиненията ще стане ясно до дни. Според различни източници се търсят и момичета от контингента му, които са готови да свидетелстват – с лицата и имената си.  

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече