И президента Радев изпрати абитуриентка! Дарина завърши с отличие!

0

- Advertisement -

Щерката на президента Румен Радев Дарина е сред отличниците на столичното 35 СОУ „Добри Войников”, пише в „Ретро”.

Чаровната млада дама беше награден за отличен успех по време на изпращането. За жалост нито един от близките й не беше допуснат до тържеството в училище. Заради ситуацията с разпространението на коронавирус зрелостниците се сбогуваха с училището без присъствието на родителите си.

- Advertisement -

Дарина Радева впечатли със семпъл външен вид и непринудено поведение. Такава, каквато са свикнали да я виждат съученици и преподаватели. Без тежък грим, високи токчета и натруфени тоалети тя се сбогува с училищната скамейка, подготвяйки се за живота на студен.

На този етап щерката на президента не разкрива в каква посока смята да продължи образованието си. Хората от обкръжението й са свикнали да се радват на театралния й талант. Затова й никой няма да се учуди, ако тя реши да премине през прага на НАТФИЗ наесен.

Самата Дарина обаче е споделяла, че всички училищни дисциплини й се отдават. Заради това, а и заради сериозните професии на майка си и баща си, Радева може да реши да запише да учи друго. Не е изключено тя да пренебрегне родните университети и да се насочи към някой от реномираните висши училища зад граница.  

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече