Коронавирус смъкна 16 кг от теглото на Ути Бъчваров

0

- Advertisement -

Най-осезаемата последица от прекарания коронавирус е драстичната загуба на тегло при Ути Бъчваров, пише в. „Уикенд”.

Според думите на Ути в последните седмици е загубил близо 16 кг, което той обвързва с боледуването си. Макар и леко изкаран, вирусът е дал отражения, категоричен е той.

Бъчваров допълва, че единствената двама души, които със сигурност са прихванали китайския вирус от него, са съпругата му и негов близък приятел. А къде се е заразил самият той, все още не може сам за себе си да си отговори.

- Advertisement -

В скорошно интервю Ути споделя, че милиони хора по целия свят минават и ще преминат по неговия път. В момента, месец след заразяването, той е в отлична кондиция. Но при него и при съпругата му болестта се развила изключително леко. Симптоми нямали, само положителни проби. За радост на семейството близначките им не се заразили.

Цял месец телевизонерът изкарал в изолация. Ако някои си мислят, че след 14 дни всичко е забравено, то нека има предвид случая на Ути. От положителния тест до втория отрицателен минал точно месец, който той изкарал затворен без оплаквания и хленчене.

А на въпроса какво е накарало да го усъмни, че може да е болен, Бъчваров отговаря – загубата на вкус и обоняние, които са така цени в неговата професия.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече