Филип Киркоров: Водя бурен личен живот!

0

- Advertisement -

По време участието си в песенния фестивал „Славянски булевард“ Филип Киркоров шокира феновете с признанието, че сексуалният му живот е в истински подем.

Ходя наляво и надясно, хвали се естрадната звезда и поставя акцент на това, че редовно прави секс през обвързване. Не бърза и не иска да се вкопчи в оковите на брака, допълва той.

Коя е обаче тази девойка или жена, с която Киркоров така завидно палува, не става ясно.

До този момент медиите не са успели да изловят певеца в крачка с нито една. Затова е интересно – истина или лъжа са хвалбите на бившия мъж на Алла Погачова.

- Advertisement -

През годините, в които Алла вече бяха разделени, връзки му бяха приписвани с не или две известни певици. Той все успяваше да тушира клюките и да запази личния си живот в тайна.

Сега обаче е решил да предизвика медийния интерес върху себе си, затова и прави въпросното признание.

Явно кризата покрай коронавирус малко или много е засегнала и него, допълват запознати. Затова и той търси способи да прикове вниманието върху себе си, макар и с непотвърдени истини.

Ще припомним, че наскоро Киркоров влезе в медиите с друго свое действие. За да закърпи бюджета, той реши да продаде голяма част от сценичните си костюми. Десетки тоалети бяха обявени за продан, а парите певецът с усмивка прибра в портфейла си.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече