Стефан Илчев: Музиката и любовта са най-важни в живота!

0

- Advertisement -

Преди година Стефан Илчев спечели риалити формата „Като две капки вода“. Тогава чаровникът показа, че без проблеми се превъплътява в образа на който и да било изпълнител.

И няма как да е иначе, като е отдал живота си на музиката.

Според думите на Илчев, именно любовта и музиката са двете направления, които ръководят всички негови дела. Без тях животът не би имал смисъл, допълва талантливият мъж.

Пред светския хроникьор Мондо Илчев споделя, че в последно време е обикнал самотата.

- Advertisement -

Той рецитира свой емоционален стих, който е написал по време на карантината.

И допълва, че мечтата му е да направи стихосбирка. Малцина са тези, които знаят за страстта му към поезия, но един ден се надява творчеството му да придобие популярност.

По време на изолацията Стефан е осъзнал, че не може да просъществува нито миг, без музика и песни, допълва той. И обръща внимание на това, че докато пее, рой разпръсква енергия.  Чрез музиката си и чрез хората, които се радват на музиката му, той я получава отново.

Що се отнася за любовта, младият певец споделя, че все още е очакване. Кани я с отворени обятия в живота си, готов да й се отдаде. Но все пак е стъпил трезво на земята – наясно е, че много хора се страхуват да изразят чувствата си.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече