Вижте какво гадже е бил Стефан на Гала на млади години

0

- Advertisement -

Половинката на телевизионната водеща Гала – Стефан – започна често да се появява в медийното пространство.

Ако доскоро за него се говореше само и единствено като мъжът, с който блондинката живее, то към днешна дата той започва да има все по-чести и по-чести собствени изяви.

Последната такава го връща назад във времето. В личния си профил в Инстаграм Стефан публикува снимка от преди повече от 20 години.

- Advertisement -

На нея – все още младеж – той определено привлича погледите. Мнозина побързаха да изкоментират, че Стефан е бил яко гадже като млад. Затова и го забърсала Гала.

Самият той разкрива, че фотото е правено през 1997 година. Снимал се е непосредствено след уволнението си от казармата. Тогава животът тепърва е предстоял за него, допълва той.

Е, оказало се, че не всичко е цветя и рози. И както самият Стефан заключава, животът го е „схрускал като захарно петле”.

Но все пак продължава да гледа с усмивка. И на настоящето, и на миналото. За снимката допълва – с крадена риза, ножица, подаваща се закачливо от джоба и нарочно докарано надменно излъчване.

Явно комбинацията от всичко това е пленила Гала. И не само я пленила, но я държи в плен вече толкова години, коментират фенове.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече