BMW се срина! Новото М235 се провали на тестовете

0

- Advertisement -

Един от най-новите модели на немския автомобилен гигант BMW не успя да премине задължителните тестове.

М235, на който експертите в завода залагаха големи надежди, не успя да направи необходимата маневра при скорост по-висока от 68 километра в час.

Когато по време на теста скоростта на движение достигна 77 километра в час, ситуацията стана още по-трагична. Новият модел на BMW неочаквано показа изключително лошо позициониране на пътя. Предните колела нямаха почти никакво сцепление, заради което тест автомобилът буквално събори някои от специално инсталираните конуси.

- Advertisement -

А когато скоростта се увеличава и то изключително плавно и постепенно, се получава дрифт с рязка промяна в траекторията на движение.

Експертите от немския автомобилен гигант буквално замръзнаха след края на тестовото каране. Заключенията са, че това е едно от най-лошите карания в историята на производителя. Резултатите, които М235 е показал, са толкова лоши, че го нареждат дори след голяма част от кросоувърите.

И все пак, за да не е чак толкова лоша славата на новия модел BMW, специалистите допълва, че голяма част от новите модели на големи компании също са с много ниски резултати по този показател. Hyundаi Kоnа Еlесtriс, Rеnаult Саptur и други също се провалят на тестовете.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече