Д-р Генадиев продължава да скандализира: Обичам и живея с две жени едновременно!

0

- Advertisement -

Актьорът Стоян Алексиев, когото всички опознаха в ролята на професор Иван Генадиев в култовия сериал „Откраднат живот”, продължава да намира място в устата на клюкарите.

Причината е не толкова творческия му подем, а любовната искра в живота му.

Още от времето, в което се снимаше в лекарския сериал, Алексиев беше уловен в доста интимен кадър с 44 години по-младата от него Ивана.

- Advertisement -

Тогава, вместо да порицае поведението си и да се опита да върне доверието в съпругата си, той направи шокиращото признание. Едновременно обича и съществува за две жени.

С Ивана, както разказва самият актьор, просто се срещнали. Въпреки огромната разлика във възрастта им от няколко поколения, двамата намират много общи теми. Това ги кара да търсят компанията и близостта си.

 В същото време, пише в. „Ретро”, съпругата му знае, че не е единствената жена в живота му. Надежда, която е негова половинка от дълги години, знае за увлечението му по младата жена, допълва изданието. Но явно това не я притеснява. Или по-скоро е свикнала с мисълта, че дели партньора си с друга.

Към днешната дата 69-годишния актьор продължава да бъде разпознаваем най-вече с участието си в „Откраднат живот”. Но и с подвизите си на Дон Жуан.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече