Благо Георгиев страда жестоко – 3 години не е виждал сина си

0

- Advertisement -

Футболистът Благой Георгиев – Джизъса е заформил ново семейство. Но това не пречи да страда по 4-годишния син, който му роди бившата му съпруга Есмер.

Татарката напусна Благо скоро след като Елай се роди. От тогава тя прави всичко възможно, за да ограничи контактите на българина с детето, коментират запознати.

Според някои момчето дори не знае, че е син на българина. За свой баща смята втория съпруг на брюнетката, който се грижи за него от невръстна възраст.

- Advertisement -

Ще припомним, че Джизъса се раздели с Есмер преди повече от 3 години. От тогава датира и последната среща на баща и син. Нормално е момчето да е забравило всичко от периода, в който семейството му е било заедно и сплотено.

За футболиста липсата на контакт с детето му било истинско изпитание. Той обичал всичките си деца по равно. Двете най-големи, които му роди дългогодишната му половинка Христина, често го посещават. Той се грижи за тях, както за Благой-младши.

Знаейки за тази му слабост към децата, Есмер си отмъщавала на Георгиев посредством детето. Ограничавайки всякакви контакти помежду им, тя искала да постави бившия си на колене. Искала да го накара да се чувства съсипан. Точно както тя се чувствала след всяка от многото му изневери.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече