Вижте как този мъж си реши проблема с паркирането пред дома му

0

- Advertisement -

В натоварените райони на големите градове освен всичко останало, сериозен проблем се оказва и паркирането.

Пред дома, пред работата, пред магазина са все места, на които е трудно да намериш къде да оставиш колата си. Дори за пет минутки.

Този е и проблемът на 49-годишния британец Тоби Бейли. При него ситуацията е още по-заплетена, защото той е баща на седем деца. Ангажиментите на семейството, за коiто се иска придвижване с автомобил, са десетки.

Именно поради това ежедневно било късането на нервите с автомобилите, които буквално запречвали изхода на къщата му. Спирали пред колите на многолюдната фамилия и правейки нормалния им ден невъзможен.

- Advertisement -

До един момент.

След като се убедил, че нито с цивилизовани разговори, нито със закани, заплахи и обиди ще стане, той решил да действа прагматично. За да накара останалите шофьори от квартала да избягват да спират пред дома му, той решил да ги накаже.

Наказанието, което измислил, хем било резултатно, хем не било в нарушение на закона.

С цяла дузина пликове за смет той буквално опаковал автомобилът, запречил къщата му. Цялата процедура траяла не повече от 15 минути. А само няколко след това собственичката на превозното средство вече се била появила, за да изяснява ситуацията.

В крайна сметка начинанието довело до търсения резултат. Тоби накрая получил правото свободно да изкарва и паркира автомобилът пред дома си.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече