Щерката на Радев сред първите класирани в НАТФИЗ

0

- Advertisement -

Дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, ще следва актьорско майсторство в НАТФИЗ.

Новината стана ясна в момента, в който висшето училище публикува списъците с приетите на първо класиране кандидати за сцената.

Дарина е на осмо място в списъка. Балът, който е събрала президентската щерка, е близък до максималния. А специалността, в която е приета, най-желаната в Академията, коментират запознати.

Точките, които определят класирането, се събират въз основа на три кръга.

- Advertisement -

В рамките на десетина дни близо 600 млади и ерудирани кандидат-театрали мериха сили. Отсети бяха най-подготвените и достойните, хвалят се от НАТФИЗ. Именно в това число попада и Дарина, за гордост на мама и тате.

Наред с останалите висши училища у нас, годината в Академията също ще стартира на 15 септември. Тогава ректорът проф. д-р Станислав Семерджиев ще приветства всички нови курсисти, наред с останалите обучаващи се. Поканени ще бъдат и близки и приятели на новозаписаните студенти, но само онлайн.

Президентът Румен Радев ще може да следи как Дарина ще прекрачи прага на НАТФИЗ през интернет. Същото се отнася и за останалите родители на горди бъдещи актьори.

Ще припомним, че дъщерята на държавния глава завърши 35 СУ „Добри Войников”. Тя беше част от театралната школа. Изявите й бяха повече от похвални. Именно заради това изборът й на висше училище не изненада почти никого.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече