Заскобиха супер скъпарското „Порше” на Коцето!

0

- Advertisement -

Служителите на Столичния център за градска мобилност не пощадиха Константин.

Спирайки на Синя зона, любимецът на народа лекинко пропуснал да си пусне кратко съобщение.

Паркирал и оставил бялото „Порше”, а на връщане изтръпнал. Около гумата на супер скъпото возило се жълтеела познатата скоба.

Едва ли глобата от 40 лв, която заплатил за неправомерното паркиране, смутила чалга идола. По-скоро емоционален шок му причинил рискът служителите, които дошли да махнат скобата, да не жулнат или загроозят по друг начин любимата му кола.

Както става ясно от клип, разпространен лично от Коцето, той не само че си платил глобата без препирни, но и оставил бакшиш на момчетата, които заслужено заскобили колата му.

- Advertisement -

От видеото си личи как певецът вади тлъста пачка банкноти и без каквито и да било шикалкавки наброява парите. Усмивката не слиза от лицето му.

Едва ли ще го засегнат тези пари!, коментират фенове.

И допълват, че месечната вноска за гъзарския автомобил със сигурност е стотици пъти повече от парите, които певецът дал заради неправомерното си шофиране.

Ще припомним, че именно покупката на бялото „Порше” накара Константин да се раздели с останалите зверове от автопарка си. Той пусна останалите си скъпарски коли за продан, за да може да разплаща задълженията си по най-новата.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече