Доживяхме! До месец пускат първия автомобил, движещ се настрани

0

- Advertisement -

Очаква се след около месец да е официалната премиера на електрическия Hummer EV. Именно тогава ще стане ясно дали наистина производителят GMC е успял да вгради във всъдехода функцията за движение „режим на рака”.

Въпросната функция предизвика истински фурор. С кратко видео авторите на автомобила демонстрират на кратко как тяхното творение може да имитира походката на рака, влизайки в специален режим.

Информацията, която е публикувана, гласи, че при включването на въпросния режим автомобилът ще може да се придвижва в страни. Въпреки че посоката е по-скоро лек диагoнaл, ако се съди по краткия откъс, това е революционно постижение на производителите на Hummer EV.

- Advertisement -

Техният Crab Mode е първата крачка към абсолютно различен подход при производството на автомобили. За да постигне въпросната промяна в движението, електромобилът завърта едновременно и четирите си колела в една и съща посока. По този начин се получава движение в страни, което досущ прилича на това на раците.

На този етап не се дава допълнителна информация дали специалният режим, позволяващ въпросната опция, ще бъде включена в базовия вариант на автомобила.

Предположенията са обаче, че ще се заплаща допълнително. И цената няма да е никак ниска, а ще бъде по джоба на отбран кръг от клиенти.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече