Карамазов се фука! Получи първа награда за фотография

0

- Advertisement -

Актьорът Владо Карамазов е изключително горд от себе си. И от това, че получи награда в сфера, различна от актьорството.

По повод наградата си Владо пусна пост в социалните мрежи. На публикуваната снимка той позира с отличието си за фотография, което се превърна в повод за открито фукане.

Ако един ден реши да си изкарва прехраната по друг начин, нещата със сигурност ще му се получат, коментират негови близки.

- Advertisement -

Няма да скрия, че съм щастлив!, откровен е актьорът. Допълва, че за пореден път доказва, че рядко оставя нещата си наполовина. Когато се захване с нещо, нивото му е далеч от посредственото, споделя Карамазов. И с радост разказва как е успял да повиши нивото си във фотографията.

Наградата, която се превърна в повод за всички тези откровения, е връчена на Владо от Фото Академия. Освен нея, той получава и организирането на самостоятелна фото изложба. Най-голямата награда се оказва обаче приемането на Карамазов за член на академията, занимаваща се с фотоизкуство.     

Приятелите на Владо го подкрепят истински. Много от тях са на мнение, че съвсем скоро Карамазов ще направи истински фурор в новото поприще. И правят предположения, че славата му като фотограф ще надмине дори тази на актьор.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече