Криско и бременната му половинка пипнали коронавирус

0

- Advertisement -

Последната новина около името на Криско гласи, че той и половинката му Цвети прекарали коронавирус. Нещо повече – в момента, в който се заразили, двамата не подозирали, че ще стават родители отново. Информацията е на в. „Уикенд” и идва дни след първия рожден ден на Амая.

За заразяването си с вируса любимеца на публиката предпочел да не вдига врява. Това се случило в края на работата по общия им проект с Галена. В момента, в който двамата още снимали, чалга примата вече била заразна. И така без да подозират предала вируса и на Криско. Той пък, на свой ред, на Цвети.

Въпреки неразположенията, които карантината предизвикала, двамата изкарали безропотно периода. Хубавото било, че нямало нито симптоми, нито оплаквания.

- Advertisement -

Вирусът не навредил и на половинката на изпълнителя. Точно по това време тя била заченала и второто им, допълва изданието.

Всичко обаче преминало бързо и без последици и двамата вече тръпнели в очакване.

Хубавата вест, че скоро двойката отново ще има рожба, се потвърждава и от избора на тоалет на Цвети. На партито по случай първия рожден ден на Амая тя се появи с кокетна рокля, неописваща и прикриваща.

Очаква се в най-скоро време Криско да даде официално гласност на новината, че в семейството им отново ще проплаче бебе.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече