Топ модел Лада Нива подлуди автоманиаците

0

- Advertisement -

Въпреки че към днешна дата Лада Нива не е сред най-апетитните возила на пазара, очаква се в най-скоро време това обстоятелство да се промени.

Гигантът АвтоВАЗ си поставя амбициозна задача. Производителят слага началото на мащабно производство на нова вариация. Нова или не точно, защото новите джипове от серията реално ще представляват Шевролет Нива, но с емблемата на Лада.

- Advertisement -

Любимките на четири колела на цяло едно поколение ще се появят на голямата сцена с изцяло комплектована модификация, включваща всички популярни днес екстри.

Това, което се знае със сигурност за всъдехода, гласи, че той ще се появи с името Lada 4×4 Black. Още от тук си личи, че цветът ще е само един и той няма да е нито бял, нито червен. Като черният цвят се отнася не само за оформлението отвън. Още за детайлите вътре, за джантите, стъклата и дори табелките. На този етап не е потвърдено, но по всяка вероятност черни ще са още таванът, седалките и дори най-малките интериорни допълнения. А на облегалките за главата ще бъде изписано наименованието на специалната версия.

За тези, които предпочитат бързите скорости, може би леко разочароващо идва обстоятелството, че промени в технически план почти липсват. Скоростната кутия е петстепенна, а конските сили – 83 при 1,7-литров двигател.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече