Честито! Луиза Григорова направи Мартин Макариев баща за втори път

0

- Advertisement -

Актрисата Луиза Григорова и съпругът й Мартин Макариев станаха родители на момченце преди броени часове. Малчуганът ще носи неочакваното име Бран, както съобщи щастливата майка.

По време на цялата бременност актрисата споделяше в профилите си в социалните мрежи как протича очакването. Тя беше споделила, че двамата с таткото чакат момче. Но беше оставила в пълна тайна размислите им в посока на това как ще се казва рожбата им.

Именно затова почитателите й останаха меко казано сразени от вестта, че към семейството се присъединил Бран Макариев.

- Advertisement -

За щастливата вест, че е дошъл дълго чаканият миг, съобщи самата Григорова. Направи го чрез снимка, която отново публикува онлайн. На нея се вижда ръката на новороденото. Пръстчетата са се вкопчили в тези на мама.

А посланието под фотото е кратно, но ясно.

Веднага след като сподели с почитателите си избора си на име, започнаха и предположенията. Защото именно с това нетрадиционно и рядко срещано у нас име Макариеви са кръстили рожбата си. Дали бебето е кръстено на някого, или името е свързано с един от главните герои в сериала „Игра на тронове”.

По всяка вероятност в момента, в който се почувства готова, самата Луиза ще сподели защо именно Бран. Ще разкаже и подробности около раждането и първите мигове у дома.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече