Демир Доган предложи брак на майката на сина си

0

- Advertisement -

Демир Доган, синът на Ахмед Доган, е взел важното решение да се задоми.

Официално той е предложил брак на половинката си – 25-годишната Памела. Вричането във вярност е станало точно на рождения ден на красавицата. Самата тя споделя, че не се е замислила нито за миг, когато е получила предложението.

Ще припомним, че двамата имат общо дете – малкият Адмир, който проплака през 2018 година.

- Advertisement -

До този момент обаче родителите живееха в сговор и любов без официално да са узаконили връзката си. Това обаче в най-скоро време ще се промени, защото младите родители са готови да спретнат пищна сватба.

Щастливата бъдеща булка сама побърза да се похвали за предстоящата промяна в живота им. Тя публикува снимка на пръстена, с който Демир е коленичил пред нея.

С такова бижу няма как да получиш отказ!, коментират абонати на красивата брюнетка онлайн. И допълват, че по всяка вероятност цената на красивия аксесоаr надхвърля 5 хиляди лева.

На този етап все още няма категорична информация кога ще се състои сватбата. Двамата явно не бързат особено, тъй като най-важната работа като семейство са я свършили – създали са поколение. Сега им предстои да узаконят връзката си и да се радват на безоbлачно семейно щастие и за напред.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече