Ивайло Захариев в „Преди обед” – показа се лудо влюбен в новата, скри каква издръжка плаща

0

- Advertisement -

Ивайло Захариев беше сериозно оплют от феновете си. Причината е участието му в „Преди обед” и най-вече начинът, по който говори за настоящата и за бившата жени в живота си.

Всичко тръгна от там, че майката на децата му Миряна работи в Би Ти Ви. Това не го спря да се съгласи на участие. Още по-малко го накара да се замисли удачно ли ще е да говори по такъв начин – както за нея, така и за настоящата му годеница Станислава.

Въпреки че по никакъв начин любимецът на публиката не си позволи да бъде груб или да обиди Миряна, в тона му, в поведението му, в думите му звучеше едно обожествяване. Обектът ясно е блондинката, грабнала сърцето му в момента.

- Advertisement -

Всичко беше в нейна полза – и това, че му е станала приятелка, далеч преди да заживеят заедно. И това, че я обича, защото му помага да е артистичен и да твори. И това, че е всичко онова, което не е Миряна. Последните думи не прозвучаха, но изводите бяха все в тази посока.

Всеки, който е гледал предаването, без съмнение си е задал въпроса Защо? Защо Ивайло си позволи да принизи така бившата си половинка и то не където и да е, а пред колегите й.

Още по-неприятно впечатление направи начинът, по който актьорът отговори на провокативния въпрос наистина ли издръжката, която плаща, е сто и няколко лева. Или по-скоро не отговори, а направи опит да отклони.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече