Горд Асен Блатечки: Борил е мое копие!

0

- Advertisement -

С нескрита гордост актьорът Асен Блатечки разказва, че синът му Борил е негово копие.

Наскоро малчуганът, който е плод на любовта на Блатечки с Диляна Попова, навърши 6 години. Празникът беше поредният повод, около който любимецът на публиката не пропусна да се хвали точно колко синът му прилича на него. Казват му го всички, които видят малкото човече. Вижда го и самият той всеки път, като се погледне в огледалото. И остава изключително доволен.

- Advertisement -

Но Асен не пропуска да отбележи, че приликата помежду им е само външна. Определя момчето си като „изключително добро човече”. Явно в противовес на своята понякога мрачна същност.

На този етап Блатечки отклонява всички въпроси в посока на това възнамеряват ли с Дияна Попов да имат и други деца. А коментарите около това, че двамата много често са засичани сами на различни мероприятия, той коментира лаконично. Мислите му се въртят около това колко наистина е добре двама души да са непрестанно заедно – в работата, в ежедневието, в мислите си.

И все пак разкрива, че покрай коронавирус е имал повече свободно време. Което разбираемо е прекарал с най-близките на сърцето му хора. Нещо, което покрай множеството ангажименти в работата, иначе рядко се случва.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече