Георги Стайков влезе в разпра! Изгониха го от санаториум

0

- Advertisement -

Актьорът Георги Стайков никога не е крил, че страда от множествена склероза.

Той държи обаче болестта си под контрол, което му позволява да живее нормален живот.

Заради заболяването си, Стайков има ТЕЛК за инвалидност. Именно по тази линия той ползвал карта за лечение в санаториум по здравна каса.

Избрал реномирана болница за рехабилитация в Бургас, пише в. „Галерия”. След като се настанил в ранните сутрешни часове, той бил прегледан от лекаря и му била назначена физиотерапия.

- Advertisement -

Бил определен и час за процедурата – 11:00 часа. Стайков обаче закъснял. Придвижването му било силно затруднено и ходел с патерици. Освен това за първи път влизал във въпросното лечебно заведение и трудно се ориентирал, докато намери залата.

10-минутното закъснение било отчетено от сестрата. Щом бил закъснял, сега ще трябвало да чака, докато отново дойде негов ред.

Стайков реагирал и отказал каквито и да било процедури до края на деня. Излязъл да пуши.

В последствие при него дошъл директорът на болницата. Заради лошото, според думите му отношение на актьора към сестрата, било най-добре той да напусне санаториума.

Стайков се възпротивил. Като опция му било предложено писмено да се извини. Но актьорът отново дал отпор. Така се стигнало и до фактическото му напускане на заведението, гневи се Георги. И допълва, че дори нямал възможност сам да си събере багажа. Персоналът го направил вместо него и чантата му го чакала на рецепцията.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече