Наредиха топ 5 на джиповете, които се чупят най-трудно!

0

- Advertisement -

Световни експерти направиха класация на употребявани кросоувър модели, за които се знае, че се чупят най-трудно.

Класацията е направена въз основа на публикации на редица асоциации, пряко ангажирани с анализ на данни от различни автомобилни гиганти.

След обстоен преглед на данните,ето кои са 5-те модела джипове, за които е ясно, че издържат най-дълго без сериозни повреди:

Toyota RAV 4

Практичен, надежден и здрав. Или първенец. По този начин експертите определят автомобила с повишена проходимост Toyota RAV 4. Кросоувърът се радва на голяма популярност от дълго време. Сред основните предимства, които му се присъждат, са почти неразрушимо окачване, сигурен бензинов двигател и доказано здрави автоматични трансмисии.

Honda CR-V

- Advertisement -

Непосредствено след него се нарежда моделът на Honda CR-V. Въпреки че популярността на возилото у нас тепърва започва да расте, в чужбина автомобилът се радва на популярност. Заема челни редици сред първенците по здравина.

Audi Q5

Немският фаворит Audi Q5 е на трето място. Това, което казват за него експертите, гласи, че с годините става все по-надежден и здрав.

Mеrсеdеs-Bеnz GLС

Класацията няма как да е пълна без представител на Mercedes и по-точно моделът Benz GLC.

Kia Soul

Петата позиция е за автомобил, който е между кросоувър и лек автомобил. А именно Kia Soul. Според анализатори е изключително здрав.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече