Съпругът на Сашка Васева няма 10 000 евро за операцията й!

0

- Advertisement -

Още преди известно време стана ясно, че певицата Сашка Васева го е закъсала в здравословен план.

От дълги години душнишката изпълнителка се оплаква от атрофия на очния нерв. Здравословният проблем се развива с времето, за да достигне до днешна дата, когато певицата почти не вижда и с двете очи.

С цел да започне лечение, каквито предлага клиника в Германия, Сашка откри дарителска сметка. Парите, които са необходими за първоначалната процедура, не са малко. Но не са и непосилна сума.

- Advertisement -

Става дума за 10 000 евро, които певицата и близките й не могат да съберат от дълго време.

Самата Васева разказва, че разчита на подаяния, но такива така и няма. Никой не откликва на апела й. И по сметката, която е разкрила, не е постъпил нито лев до днешна дата.

В същото време, тя е категорична, че пари от съпруга си Христо Бакърджиев няма да поиска. Едно на ръка, че двамата не живеят заедно от дълго време и той се подвизава в Германия. Друго – дори да се реши и да се изправи пред него с молба за финансова помощ, съпругът й няма от къде да извади, за да й даде необходимата сума.

Така продължава да се моли и да иска. Все пак някой от колегите й се смилили над нея, допълва Васева. Дали й пари, но част от тях така и не останала. Похарчила ги за сметки и за храна.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече