Стефан Илчев: Не се страхувам от Ковид-19, но се пазя!

0

- Advertisement -

Музикантът Стефан Илчев, който влезе в образа на Светлината в шоуто „Маскираният певец“, все по-често е обект на медиен интерес.

Певецът, който определят като най-добрия имитатор на Лили Иванова още от времето на един друг формат, редовно застава пред микрофона, за да разкаже по нещо за себе си.

В интервю за Агенция „Блиц“ музикантът споделя трепетите си около „Маскираният певец“, но и засяга още една наболяла тема. А именно коронакризата, в която светът отново навлиза.

- Advertisement -

Стефан разказва, че самият той има приятели, прекарали Ковид-19. За щастие, всичко минало леко и без последствия. За себе си казва, че не се страхува, но че се пази. Особено сега, когато навлизаме в навечерието на зимния сезон. И освен с коронавирус, ще трябва да се борим и с всички останали грипове и вируси.

Според думите му, е ограничил излизанията си до минимум. Навън се разхожда с кучето, а по задачи излиза само ако е крайно належащо. И бърза да успокои – нито има каквито и да било оплаквания, нито симптоми. Не е бил контактен с потвърден случай, но е сметнал, че това е правилният подход за този конкретен момент.

Именно поради това си убеждение редовно отказва близък контакт с феновете си – нещо, което преди не му се е случвало.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече