Стенли в болница! Настанен е за лечение с бронхо-пневмония

0

- Advertisement -

Музикантът Станислав Сланев, по-известен като Стенли, е настанен за лечение в МБАЛ ВИТА.

Певецът е с положителен резултат от тест за короновирус. А състоянието му е средно тежко – с бронхо-пневмония, която е овладяна на този етап,

С кратък текст, който самият певец сподели в социалните мрежи, той разказва за състоянието си. И за това как само 40 минути след като е подал сигнал, парамедиците са го поели.

- Advertisement -

Действието се развива в деня, в който скокът на новозаразени и хоспитализирани скочи драстично. Въпреки това медиците са действали изключително професионално, разказва музиканта. Спазени били всички изисквания, които касаят пандемичната ситуация. Направено било всичко необходимо, за да бъде хоспитализиран и да му се приложи адекватно лечение.

Сланев допълва, че осъзнава сериозността на ситуацията. Именно поради това е изключително благодарен и признателен на медиците, които са откликнали на апела му.

Постът си Стенли посвещава именно на онези лица, които са пряко ангажирани с лечението на всички инфектирани с коварния вирус. Той изразява своята благодарност конкретно и към лекуващия го екип в МБАЛ ВИТА.

А своите почитатели и последователи съветва да вземат всички необходими мерки, за да се опазят. Заразяването с Covid-19 вече не е изненада, категоричен е музикантът. Но всеки трябва да подхожда с нужното внимание към пандемичната ситуация.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече