Мъжът на Лора Караджова: Дъщеря й е наше дете!

0

- Advertisement -

Марсел Рохас, новия мъж в живота на Лора Караджова, е приел дъщеря й Алиса като своя. И въпреки че определя момичето като „наше детенце”, той подхожда дипломатично. Малката винаги ще има собствения си баща. Затова и Марсел е възприел ролята на най-добрият й приятел.  

Още когато двамата с Лора прекрачили границите на приятелството и влезе в света на интимното, той знаел, че тя има дъщеря. Възприел половинката си първо като страхотна купонджийка, а след това и като майка. Цялостният й образ го накарал да изпита й чувствата, които ги събрали.

На свой ред, Лора споделя, че именно отношението на Марсел към дъщеря й Алиса е това, което я подтикнало да имат и общ наследник.

- Advertisement -

Когато забременяла, певицата била сигурна и без тест. Затова и в деня на рождения ден на половинката си тя стана по-рано от него. Направила си тест и го изненадала с тест с две чертички.

Рохас споделя, че това била и най-красивата изненада в живота му. А най-страхотният подарък е синът им Матео.

От деня, в който Матео се появил на бял свят, звездното семейство е пълно, коментират близки до двойката. И допълват, че Марсел се грижи за дъщерята на Лора точно като роден баща.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече