Наследниците на Христо Сираков вече делят имането му

0

- Advertisement -

Не само родните деца на Христо Сираков – Кристиян и Ана-Мария – имат амбиции към наследството, което е оставил починалият наскоро бизнесмен.

Към тях се добавят още знайни и незнайни хубавици, за които Сираков се е грижил приживе. Нищо чудно и дъщерята на първата му съпруга, която той е отгледал като родна, също да потърси дял от имането му, коментират близки до бохема.

На този етап най-разумният ход в цялата ситуация е направен. Тялото на Христо е кремирано, за да не може след време негови евентуални деца да търсят права и пари, допълват те.

И признават, че едва ли са истина слуховете, че отявленият плейбой си е тръгнал от този свят разорен.

- Advertisement -

Христо имаше прекалено много и прекалено различни бизнес начинания, за да си позволи всяко едно от тях да замре.  Именно поради това се предполага, че по сметките му има достатъчно авоари, които наследниците му тепърва ще делят и разпределят.

Що се отнася до децата му, синът му от Ирен Онтева е вече на 16 години. До последно живееше с баща си в имението на бизнесмена край Щъркелово гнездо.

Дъщеря му от първия брак Ана-Мария се дипломира в едно от най-скъпите лондонски висши учебни заведения. В момента живее в Италия.

А Деница, за която стана дума по-горе, е сред най-успешните собственици на аптеки в България. Тя има 19 обекта и печели повече от добре.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече