Невена Цонева загуби баща си. Цъфа си отиде от COVID

0

- Advertisement -

Първият музикален идол на България Невена Цонева загуби баща си. Известният севлиевски музикант Цветан Цонев, познат сред близките и феновете си като Цъфа, си отиде от този свят след усложнения в резултат на коронавирус, пише Агенция „Блиц”.

Въпреки преломния момент в личен план талантливата млада певица успя да събере сили и само ден след загубата се изправи на сцената на „Маскираният певец”, допълва изданието.

Според информационната агенция именно Невена се крие зад образа на Булката. Доказателствата за участието й в рейтинговото шоу не са едно или две. Надскачайки себе си и силите на обикновения човек и въпреки загубата тя се справи повече от завидно на последния лайф, коментират още от изданието.

И допълват, че цяло Севлиево тъжи за загубата на обичния си творец.

- Advertisement -

Първи за кончината на музиканта споделиха от Детски комплект „Йовко Йовков”, където до последно бащата на Невена работеше като музикален ръководител.

Новината провокира вълна от съпричастни послания. Целият град, а и музиканти и колеги на Цъфа от цяла България изразиха мъката си от загубата на поредния обичан творец.

Ще припомним, че коварният коронавирус вече нанесе поражения върху музикалната сцена у нас. Последната загуба беше за Тони Димитрова. Нейният брат се оказа поредната жертва на коварния вирус.

Поклон!

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече