Шок! Константин е първият българин, боледуващ втори път от COVID

0

- Advertisement -

Оказва се, че  не някой случаяен нашенец, а попфолк идолът Константин е първият българин, който кара за втори път коронавирус, пише hotnews.bg.

Изданието разказва, че през лятото певецът изкарал веднъж вируса на крак. Той нямал никакви сериозни оплаквания и не било драма, че китайската зараза го покосила.

С отрицателния тест дошло и успокоението, че вече веднъж прекарал инфекцията, Константин ще може да щъка къде-къде по-спокойно в социалното пространство.

- Advertisement -

Именно тази свобода обаче му изиграла лоша шега. Снимките, които пусна съвсем наскоро, усъмниха феновете му, че отново е болен. Истината се оказа точно такава – певецът пак е болен от коронавирус. За щастие всички членове на семейството му са отрицателни, каквато била схемата и през лятото.

Този път обаче болестта при певеца протичала значително по-тежко. Пре различни издания Константин разказал, че не се чувства добре. Нямал сили дори да пусне някой от типичните си шеги и закачки, с които по правило преминавал през всяко сериозно изпитание.

Вкъщи чинно се лекувал и спазвал всички съвети на лекарите. Все още дори не можел да повярва, че именно на него се пада каръщината – два пъти да прекара  един от най-шокиращите вируси на новото време.

COVID-19 е реален, той съществува!, коментира Константин. И призовава феновете си да се грижат за себе си и да спазват мерките.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече