От глупвав, та по-глупав! Цитиридис се заключи по бели гащи навън

0

- Advertisement -

Николаос Цитиридис ще се окаже на топ място в класацията за глупави постъпки. Това, което сътворил преди дни водещият, може да се конкурира с най-забавните моменти в комедийните филми.

А именно. Когато преди дни си поръчал храна за вкъщи, Николаос излязъл, за да плати, и заключил вратата след себе си. Видът му бил повече от домашен и потресаващ. Е, не бил по бели гащи, но бил по грозни пантофи и облекло, попадащо в хграфата „само за вътре”. Определението за чехлите си дава самият Цитиридис, като допълва, че нямал не само ключ. Нямал връхнал дреха, телефон, дори цигари.

Наложило се момчетата, които доставят храна, да търсят координати на ключар, да звънят и да му ангажират спешна помощ. Влезли му в положение – почерпили го цигара, дали му огънче и дочакали заедно с него идването на ключарите и отварянето на вратата.

- Advertisement -

За меко казано идиотската постъпка разказва самият водещ. Явно не му пука особено, като се има предвид, че това е най-малкият му проблем.

Според мълвата шефовете му в телевизията са му набрали толкова много, че съвсем скоро предаването ще падне от екран. Изявите му от малкия екран се радват на изключително скромен зрителски интерес и съответно рейтинг.

Именно заради това е, че от време на време Цитиридис има по някоя и друга изцепка като тази, за да се чуе поне малко за него, коментират фенове.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече