Сашо Кадиев е баща-провал! Забрави дъщеря си!

0

- Advertisement -

За пореден път Александър Кадиев даде уклон на темата, че се е разделил с майката на детето си. Сега обаче това се случи по-още груб начин.

На днешния ден празнуват всички, кръстени на Св. Екатерина. И ако Кадиев поздрави майка си в ефир, то забрави дъщеря си.

По повод именния ден на Катето Евро синът й се провикна от националния ефир. Колко много я обича и подобно. Но тотално забрави, че единствената му рожба също празнува. Малката Екатерина, кръстена на баба си, се оказа втора или някоя поредна дупка на кавала, която не заслужава усмивката на тате.

- Advertisement -

В последствие Кадиев или се сети какъв гаф е направил, или някой му подсказа. И смъмри, че и щерка му празнува и че и нея поздравява. Е, да, ама за всички беше вече ясно колко детето е в мислите на баща си.

Изтърсеното „Татко е идиот!” от страна на водещия не унищожи гафа му. Напротив. Накара публиката още по-гръмогласно да изригне с коментари онлайн затова колко ниско е паднал синът на Евро, щом тотално е забравил за празника на дъщеря си.

Едно е да се разделиш с жена, била тя и майка на рожбата ти. Коренно различно, много по-грубо и непростимо е да се откажеш и от детето си, изригнаха зрителите.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече