Нека бъде светлина! Fener-bg.com – най-мощните фенери във ваша услуга!

0

- Advertisement -

В хода на нашето съвремие, всичко става все по-модернизирано, уредено и  цивилизовано. Има улично осветление и електричество в почти всяко кътче на планетата. Хората биха си казали, че нямат нужда от допълнително осветление или фенер, защото светлина има навсякъде. Въпреки това ние сме убедени, че не само сте попадали в ситуация, в която имате нужда от помощно осветление, но и ще попадате в много такива, и в бъдеще.

Сигурни сме, че на всеки човек, не веднъж му се е налагало, да използва фенер. Тези от вас, които нямат – се домогват до опциите на своя смарт телефон за алтернативно осветление. Тази опция е несигурна, отнема време за активиране, телефонът не е удобен за осветяване, а интензитeта на вграденото осветление е безкрайно слаб. Припомнете си неприятните ситуации, в които имате нужда от допълнителна светлина – губите нещо на тъмно, търсите ключовете си в чантата, не уцелвате ключалката на входната врата, пукате гума или отваряте багажника на своя автомобил. А разходките по не добре осветените улици – в квартала, в парка, в двора?! Работата в мазето и ремонтните дейности?! В тези безброй ситуации, вие се нуждаете от светлина.

Допълнителното осветление е важно за вашата сигурност и удобство – такова, на което можете да разчитате и да се доверите, да е лесно достъпно и достатъчно ярко. Задължително ще ви трябва фенер и за да практикувате някое от своите многобройни хобита или нужди, като – къмпинг, палатка, разходка в гората, лов, риболов, каране на велосипед, разходка на домашен любимец, офф-роуд, катерене, гмуркане, военни и морски операции, търсене и спасяване, правоприлагане, охрана, тактически приложения, управление на горите и ловни паркове и безброй други.

Днес ще представим на вашето внимание, най-доброто от новите технологии от края на 2020, представено от Fener-bg.com:

IMALENT MS18: НАЙ-МОЩНИЯТ ФЕНЕР НА СВЕТА!

ГАРАНТИРАНО! 100’000 ЛУМЕНА!

MS18, „Посланик на светлината“, използва 18 бр. от американските CREE XHP70.2 втора генерация светодиоди и има максимална изходна мощност до 100,000 Лумена и далекобойност до 1350 метра. MS18 ще ви донесе пълен шок през нощта. Мултифункционалният OLED дисплей може да показва различни параметри и настройки, като режима на яркост, напрежението на вградената батерия, както и предупреждения за повишена работна температура и за изчерпване на батерията. Чудовището разполага със система за охлаждане с тръбен радиатор и течност, която има отличен топлообмен. Системата също е снабдена с входящ и изходящ вентилатор, които допълнително спомагат за топлообмена, освен това са тихи, вятъро- и водоустойчиви – комбинация от огромна енергия и високи технологии.

IMALENT MSO3: Далеч Най-мощният джобен фенер на света!

Гарантирано! 13’000 лумена в дланта ви! ПРЕВЪЗХОЖДА НАЙ-БЛИЗКИЯТ СИ КОНКУРЕНТ НАД 3 ПЪТИ!

Размер 110 мм (дължина) 36 мм (диаметър на главата) 27 мм (Диаметър на тялото)! Тегло – 115гр. Това е миниатюрен чудовищен фенер за ежедневно ползване, с размер, който се побира в дланта ви, с изключителни характеристики. Използва 3 бр. от американските CREE XHP70.2 втора генерация светодиоди. Захранва се от една 21700 литиево-йонна батерия с висока степен на разреждане, с вградено USB зареждане type C. Този изключителен фенер, с дължина само 11 см, е задължителен за вашето ежедневие, дейности на открито и ремонтни дейности.

ACEBEAM K75: НАЙ-ДАЛЕКОБОЙНИЯТ фенер в света!

Гарантирано! Осветява на 2500 метра! 6300 лумена!

Едно от най-новите допълнения към серията „K’“, Ултра-мощни фенери за търсене на ACEBEAM K75 е тук и е готов да подмами въображението ви! Лъчът на K75 достига до 2500 метра, прожектор от професионален клас в дланта на ръката ви! Този мощен осветител е в състояние да генерира до 6300 лумена на яркост, като използва един LUMINUS SBT-90 GEN2 втора генерация. Ръчно преносимият прожектор работи на четири акумулаторни батерии 18650 (продават се отделно), което може да осигури до 7,5 дни време на работа без презареждане! Този прожектор е идеален за сериозни професионалисти по издирване и спасяване. Така че, когато казваме, че това е най-яркият и далекобоен фенер на света, искаме да сте наясно, че това е всъщност върхът на светодиодните технологии при фенерите в целия свят.

ACEBEAM H30: Най-мощният челник в света!

Гарантирано! 4000 лумена и тегло от само 80гр.

- Advertisement -

ACEBEAM H30 осигурява несравнима изходяща мощност от ултра ниските 3 лумена до Турбо 4000 лумена. Оборудван с последно поколение американски CREE XHP70.2 светодиод от втора генерация постига феноменалните 4000 лумена. Допълнителните CREE XPE2-R2 630nm червена светлина и CREE XPE2-G3 530nm зелена светлина дава възможност за всяка мисия като лов на открито и лесно защитава уредите за нощно виждане. Специалният SOS сигнал за спешни случаи може да издържи дори 72 часа, без да изключва светлината. Компактният челник H30 е идеален за взискателни спортове като лов, риболов, колоездене, къмпинг, хайкинг, четене и всички нощни занимания.

ACEBEAM X80-GT: Най-мощният фенер за размера си в света!

Гарантирано! 32’500 лумена в размер на кенче от бира! Размер 117.7мм (дължина) х 65мм (диаметър на главата) х 49мм (диаметър на тялото)

X80GT разполага с невероятната мощност от 32500 лумена, която се постига чрез изстискване на общо 18 CREE XHP50.2 втора генерация светодиоди. Има 7 различни нива на яркост за да се гарантира, че винаги ще имате точното количество светлина за вашата ситуация. Създаден за използване на открито и готов за работа, X80GT е идеален за търсене и спасяване, военни действия, сигурност и ловни приложения. Водоустойчив до 30 метра и удароустойчив, това е фенер, който обръща правилата на играта, който постига нови технологични нива на светодиодното осветление.

ACEBEAM W30: Най-мощният и далекобоен ЛАЗЕРЕН фенер на света!

Гарантирано! Лазерен, тактически и подводен (потопяем до 100 м)! Разстояние на лъча – 2408 м и интензитет 1’500’000 кандела!

Този широкоспектърен BLOS (Beyond-Line-Of-Sight) (отвъд точката на видимост) прожектор трансформира синята лазерна енергия в широкоспектърна, силно концентрирана, безопасна и ярка бяла светлина (Audi и BMW използват подобна технология с фосфор за създаване на лазерни фарове за техните превозни средства). Генерира високо концентриран светлинен лъч с мощност от 500 лумена и ъгъл на разсейване от само 1,8 градуса и лъчът му може да достигне забележителното разстояние от 2408 метра. Удобната функция за зареждане с USB позволява зареждането на батерията навреме и навсякъде. Включеният червен филтър добавя към гъвкавостта на W30. Освен това W30 може да се използва като водолазен фенер на дълбочина под вода до 100 метра.

IMALENT LD70: най-достъпният, джобен фенер с такава мощност на света!

Мега ярък – 4000 лумена! Ултра малък и компактен – Размер: 81 мм (дължина) 25 мм (диаметър) и тегло от само 87 г (включително батерията)! САМО 129,95лв!

Това е ултра мощно фенерче за ежедневна употреба с много високо качество, което се побира в джоба на риза или панталони. Може да достигне максимум 4000 лумена. Разстоянието на осветление може да достигне 203м. Малък размер, леко тегло и голяма интензивност на лъча. Най-добрият избор за нощни и външни занимания, разходки, катерене, къмпинг или работа. OLED дисплей: Дигиталният екран на яркото фенерче ще покаже заряда си и тогава ясно знаем, че зарядът на батерията все още е там. Той е издръжлив и почти неразрушим.

IMALENT LD10: с размер на палец, но с цели 1200 лумена

LD10 е фенерче с размер на палеца ви, способно да постигне невероятните 1200 лумена, идеални за вашите ежедневни нужди. OLED дисплеят на задната капачка осигурява лесно четене на състоянието на батерията или нивото на яркост, а с висококачествения си дифузор LD10 върши своята работа, независимо къде се намирате! Благодарение на малкия си размер, ниското си тегло и високо интензивен лъч, това е наистина перфектният ключодържател за чудесното движение на открито, ходене, катерене, къмпинг или когато сте на работа!

ACEBEAM L17 – Най-далекобойният тактически фенер в света с една 18650 батерия. L17 се предлага с LED опция: OSRAM бял светодиод – осигуряваща 1400 лумена и 802 метра далекобойност и е отличен за тактически и ежедневни нужди. L17 е с впечатляваща изходяща мощност и далекобойност и с режим на стробоскоп за самозащита. Най-впечатляващата характеристика на L17 е способността му да осветява до 802 метра. Като се има предвид, че тялото е едва 14 см, толкова голяма далекобойност, опакована в малък тактически фенер е невероятно!

ACEBEAM L18 – Най-новият модел от Ноември 2020та година изпъква с изключителна далекобойност в максимално малко тяло. Захранван от една 21700 батерия L18 е съвсем малко по-голям от малкото си братче L17, но осигурява допълнителни 200 метра осветеност. По-дългият лъч помага на ловците или потребителите да забележат плячката си или целта си по-лесно. С компактния си размер, той осигурява максимална мощност от 1500 лумена и максимална невероятна далекобойност от 1000 метра. Захранван от една батерия 5100mAh 21700, максималното време за работа достига 94 дни. Проектиран с TIR(Total Internal Reflection) оптична леща, L18 създава мек и балансиран лъч. Този мощен тактически фенер е идеален за професионален лов, търсене и спасяване, охрана, правоприлагане и дейности на открито.

ACEBEAM W10 GEN II – Най-малкият ЛАЗЕРЕН, тактически фенер на света! Осветява на 1217m. Лъча е толкова насочен, че е подходящ дори и за мерник!

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече