Пейо Филипов: Със съпругата ми сме щастливо разведени!

0

- Advertisement -

Пейо Филипов, най-известният пощальон от малкия екран, пак получи минутки слава. Оказа се, че именно той се крие зад образа на Плашилото в рейтинговия формат „Маскираният певец”.

По този повод репортер на в. „Уикенд” се срещна с него за обширно интервю. И докато всичко, което прозвуча за предаването, сякаш вече сме го чували, далеч по-интересно се оказа признанието на Филипов, че бившата му съпруга Мария все още носи фамилията му.

- Advertisement -

Ние сме щастливо разведени. Решението за раздялата беше общо. Преценихме, че трябва си дадем шанс всеки от нас сам да си потърси късмета, докато е време. Наистина няма нищо пикантно в нашия развод. Просто като нормални зрели хора стигнахме до заключението, че общият ни път като съпрузи е приключил. Нямаше какво да делим, не сме имали абсолютно никакви спорове. Разделихме се, запазвайки уважение и добро отношение един към друг.”, споделя той.

И допълва, че вече е женен повторно:

Имам вече втора съпруга, но не изневяра е причината да се разделим с първата ми жена. Изневярата винаги носи горчивина. След нея страните обикновено тръгват една срещу друга, докато ние двамата с Мария все още вървим в една посока – оказваме помощ за това синът и дъщеря ни да станат още по-добри хора. Пак казвам, нямаме никакви спорове за имущество, за фирми… Всеки човек може да си мечтае за такъв развод.”.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече