Честито! Магапаса с втора рожба на 45!

0

- Advertisement -

Магапаса или Добрин, както е истинското име на половинката от популярния в миналото чалга дует, стана татко в първия ден на месец декември.

Музикантът има син, плод на любовта му с доста по-младата му нова жена – Денислава.

Ще припомним, че в зората на демокрацията Мая и Магапаса, заедно с дъщеря им Кристиана, емигрираха в Щатите. Там двамата потърсиха щастието, но се оказа, че съдбата е приготвила изненада за тях – пътищата им се разделиха скоро след заминаването.

- Advertisement -

Оставяйки зад граница, Магапаса отново се занимава с музика. Именно професионален ангажимент го среща с Денислава. 25-годишната красавица и певецът се срещнали по време на негово участие за общността ни в Чикаго. Станали неразделни. Скоро след началото на връзката им се оказало, че ги очаква най-красивата част – красавицата забременяла.

Хубавата вест – че очакват наследник – сподели с пост преди време самият музикант.Магапаса пръв оповести и за раждането на сина си. Той написа прочувствени думи, които биха разтопили сърцето на всяка жена. Но явно именно от това е имал нужда – от ново семейство, смисъл, който да го води през лабиринта на живота.

Въпреки голямата разлика във възрастта помежду им Добрин и Денислава изглеждат много влюбени. Отношенията им помежду им са стабилни, а появата на детето ще ги сближи още повече, коментират българи от общността в Чикаго.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече