Бербатов ще гледа щерките врата във врата с Лили Иванова

0

- Advertisement -

Димитър Бербатов си е закупил два чисто нови шикозни апартамента в луксозен столичен квартал.

Новината едва ли щеше да предизвика какъвто и да било интерес или коментари, ако жилищата не бяха врата във врата с примата на родната сцена Лили Иванова.

Според изнесената информация имотите, с които се е сдобил родният футболист, се намират в ултра гъзарска кооперация в близост до МОЛ „Сердика”.

Става дума за ново строителство, висок клас на изпълнение.

- Advertisement -

И няма как да е иначе, щом самата Иванова е решила да инвестира там.

Тя си е закупила, допълват източниците, само един апартамент, но доста внушителен. Лили се шири на близо 200 квадрата на същия етаж, на който са и двете нови попълнения на Бербатов.

Бърза справка показва, че в този район, в тази сграда и в този клас цените на жилищата не падат под 1500 евро за квадрат. И въпреки че според документите, които футболистът е подписал, имотите са му стрували по около 100 000 лева всеки, запознати са категорични, че се е изръсил минимум 1 милион. Минимум.

Това обаче едва ли е някакъв огромен разход за Бербо, продължават коментарите. Във върховите периоди на кариерата си това са пари, които е изкарвал за отрицателно време. Затова сега с радост по всяка вероятност ги е дал, за да е съсед с куп други знаменитости. В това число и с Иванова.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече