Диляна Попова избягва да я виждат с Асен! Таткото на сина й бие на клошар! (ФОТО)

0

- Advertisement -

Диляна Попова рядко може да бъде видяна в компанията на Асен Блатечки. Въпреки че двамата са двойка от няколко години и въпреки че заедно отглеждат сина си, тя всячески избягва в последно време да спрягат имената им в едно изречение.

Причината, според жълтите медии, е видът, по който Блатечки изглежда.

- Advertisement -

Той тотално се е занемарил. Гъста коса и брада покриват иначе симпатичното му лице, а актьорът не прави нищо, за да промени това обстоятелство. Половината от лицето му буквално не се вижда, а окосмението, което се е появило на мястото на кожата му, е доста прошарено, коментират свидетели. И хихикат, че брадата му е започнала да побелява. Следователно – косата също трябва издайнически да показва по някой и друг бял косъм. Това обаче не е така. И изводът, който изниква в съзнанието, гласи, че явно Асен редовно боядисва косите си.

Но оставяйки това на страна, се търси причината, поради която актьорът се е занемарил в този вид. Дали се готви за нова роля, или промяна във вида му е в знак на подкрепа към някаква кауза. На този етап не става ясно.

Остават и съмненията, че Асен страда заради любовна разлъка с Диляна. Въпреки че звучи правдоподобно, още повече, че никой не ги е виждал заедно от доста време, едва ли това е причината за облика му.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече