Годжи размаза коронавируса! Жена му отвори втори магазин!

0

- Advertisement -

В условията на извънредна ситуация, в която всеки втори магазин е затворен, половинката на Георги Милчев – Годжи не може да се оплаче. Хубавата Надежда Дончева, с която музикантът дели живота си, отвори в родната Враца още един магазин. По-куриозното в случая е, че отварянето е само половин година след първия. Т.е. въпреки стагнацията и намалелите приходи на българина, на нея клиенти не й липсват.

Хора от Враца коментират, че мaгазините й се отварят под шапката на антиквариати. В същото време обаче в тях могат да се намерят много и различни артикули и то на много високи цени. Високи не само за стандарта на живот в града, но и като цяло.

- Advertisement -

Местни разказват, че Надежда продава освен картини, произведения на изкуството и стари вещи, още дизайнерски, ръчно изработени картички, марков алкохол и скъпо вино. Средната цена на бутилка алкохол, споделят посетители на дюкянчето, е 100 лева. Това обаче не спира клиентите да влизат и да излизат от магазина задължително с покупка.

В. „Галерия” допълва, че именно работните ангажименти държат двойката разделена. Дoкато тя е в родния си град и се справя супер успешно с бизнеса си, Годжи пребивава в София. Пътува до провинцията, когато му се отдаде възможност. Когато са заедно, допълват близки, двамата изглеждат наистина влюбени и обичащи се.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече