Мария Игнатова разочарова влюбения Нойзи! Няма да му роди дете!

0

- Advertisement -

Мария Игнатова и Ивайло Нойзи за кратко време се оформиха като най-влюбената светска двойка.

Оказва се, обаче, че бързо развиващите се любовни отношения помежду им ще стигнат до непреодолима дупка. До решението на Игнатова да не ражда повече деца.

Според в. „Уикенд” водещата на предаването „Папараци – ново 20!” е била категорична, че не би преминала още веднъж през изпитанието да носи и да дари живот отново. Пред свои приятели и близки Мария е споделяла, че за нея синът й Виктор е истинска награда и дар от Бога. Именно поради това не може да си представи да има още едно дете.

- Advertisement -

В решението й се намесва и чисто битовият акцент – тя не може да си представи да мине отново през смяната на памперси, безсънните нощи и бебешките неразположения.

Близки до Игнатова побързаха да клюкарстват именно в тази посока. Те разказват как именно нежеланието на Мария да стане майка отново е изиграло важна роля във връзката й с комика Димитър Рачков. Според тях Митко искал да скрепят семейството си с рожба. На това му желание обаче блондинката не можела да отговори по подобаващ начин. Така нещата се разсъхнали.

В момента същият избор е пред Мария, само че партньорът е друг. Какъв ще е изходът от ситуацията ще проследим.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече