Нагли апаши за пореден път обират Тото от „СкандаУ”

0

- Advertisement -

За кой ли път Йонислав Йотов, по-известен като Тото от група „СкандаУ”, става жертва на нагло посегателство.

Според приятелката му Кристин апашите този път са посегнали върху автомобила им. В нощта срещу неделя с незнайни подбуди е свалена регистрационната табела на возилото, което е създало куп главоболия и финансови неразположения за двойката.

С гневно послание в личния си профил в Инстаграм блондинката разказа как плановете им били именно с тази кола да пътуват при близките си за празниците. Виждали ги рядко, особено в последно време, затова с нетърпение очаквали деня за тръгване.

- Advertisement -

Сега обаче всичко се променяло. Те отново щели да пътуват, но с друг автомобил и с променена дата. Заради наглостта на тези, които са посегнали на имуществото им, вместо двамата с усмивка да приготвят багажа и да тръпнат, на Йонислав се наложи да виси по опашки в КАТ, да се занимава с бумащина и да харчи пари, разказва Кристин.

И допълва, че това е един от многото пъти, в които апаши си позволяват да докосват собствеността им. Затова тя смее да заключи, че става дума за целенасочени действия, а не за случайност. Идеята е да ги ядосат, да развалят настроението и да вгорчат емоциите им. И то точно сега, покрай най-светлите празници в годината.

Факт е, че са им създали разправии, но не чак и такива, че да ги изкарат извън равновесие и да им вгорчат празниците.

Близки до двойката побързаха да успокоят Кристин, че по всяка вероятност всичко е една голяма случайност.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече