Глория изгони бащата на внука си! Таткото се върна в Доспат

0

- Advertisement -

В навечерието на най-светлите през годината празници попфолк примата Глория потвърди новината, която се обсъждаше от дълго време. А именно, че броени дни я делят от срещата с първородния й внук.

Но докато дъщеря й Симона говори за предстоящото щастливо събитие в множествено число и определено има предвид под „ние” себе си и бащата на детето, то позицията на попфолк примата е коренно различна.

Глория говори само за Мони и за това, че тя очаква първородното си дете. Никъде в схемата не се споменава Даниел – половинката на Загорова и баща на бъдещия звезден внук.

Близки до семейството коментират, че това е най-малкото. Не само че певицата не одобрява избора на дъщеря си, но е и поставила ултиматум.

- Advertisement -

Симона трябва да избира – или да разчита на подкрепата на майка си, или да заминава за Доспат.

Именно там в момента е Даниел, след като Глория затворила вратите на дома си за него. Мълвата носи, че въпреки че Симона е вече в осмия месец от бременността, това не разколебало майка й да затвори вратите на дома си за зетя.

Тя не позволила бъдещите родителите да прекарат заедно дори празниците. При липсата на алтернатива при кого да остане в София, на Даниел му се наложило да се върне в родния си град.

А каква ще е развръзката за двойката, ще стане ясно скоро.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече