Нова година, стара жена! Филип Аврамов заряза любовницата и се събра със съпругата си

0

- Advertisement -

Филип Аврамов е сред онези родни актьори, за които се говори повече в личен план, отколкото заради сценичните им изяви.

Дългокосият театрал влезе в медийното пространство през изминалата година с раздялата със съпругата си Милена. И още повече – с връзката си с млада красавицата, от която има втора рожба.

- Advertisement -

Да, обаче, явно Коледният дух е завладял и него. В навечерието на най-светлите празници Аврамов се появи отново със съпругата си – усмихнати, ентусиазирани и представени като Филип и Милена Аврамови.

За тези, които не следят творческите му изяви, ще припомним, че Филип има извинение. Той работи с майката на първата си дъщеря върху общ проект. Но извинение за начина, по който двамата изглеждаха в студиото, едва ли може да има. С повдигнато настроение, доволни от общата си компания и унесени от магията на киното те разказваха за това, върху което работят, и за това, което им предстои. Все едно никога не са се разделяли, коментираха зрителите.

Що се отнася до Севинч – младата красавица, която роди още една щерка на актьора, то тя винаги е повтаряла, че с Филип не са във връзка. Явно наистина не са, обсъждат любовният триъгълник киномани и заключават, че явно дългокосият чаровник се е наживял и е решил отново да се кротне до съпругата си.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече