Руслан Мъйнов отслабнал драстично заради… сватбата си!

0

- Advertisement -

Руслан Мъйнов през последните години тотално се преобрази. Килограмите, с които се раздели, са десетки. А с по-ниското тегло се върна и младежкият му вид.

Оказва се, обаче, че има още една причина актьорът да грее. А тя е любовта, която съвсем скоро ще го отведе до олтара.

Близки до Мъйнов разказват и потвърждението, че съвсем скоро той има намерение да се задоми.

По време на празничната веселба Руслан бил зарадван с късмет от баница, на който се четяло пожелание Васил Найденов да пее на уше.

- Advertisement -

А завършекът, който актьорът сам съчинил, бил: на сватбата.

С това бившият кадър на Слави Трифонов направил недвусмислен намек, че Новата 2021 година за него ще е важна в личен план. Защото го очаква не друго, а най-накрая да стане улегнал семеен мъж.

Мнозина побързаха да направят заключението, че това е само новогодишна шега, с която Мъйнов е решил да влезе в крак. Но близки до актьора са категорични, че от години той има сериозна връзка, която щателно крие от медийното пространство. Именно заради това, че успял да постигне лична победа и да отслабне драстично, той бил взел решението, че му е време да направи и другата важна крачка в живота си.

Коментарите продължават с това, че той вече е предложил на жената на сърцето си и двамата са определили дата за щастливото събитие.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече