Рак отне водеща на „Огледала” – съпругът й остава с 3 невръстни деца

0

- Advertisement -

38-годишната Гергана Гочева, която познаваме като ководеща на модното предаване „Огледала”, си отиде от този свят в навечерието на празниците.

Красавицата, която се беше отдала на семейството си в последните години, не успя да пребори тежката диагноза. Агресивно онкологично заболяване успя да прекърши крехката й душа и потопи сърцата на хората, които я обичаха, в скръб, пише неин близък.

Красивата Гергана оставя съпруг и 3 деца. Най-малкото е родено през есента на 2019 година, като скоро след щастливото събитие брюнетката е чула и тежката диагноза.

Редица популярни личности, с които съдбата я срещнала в един или друг момент, изпратиха водещата по светлия й път.

- Advertisement -

За последно приживе професионалните ангажименти я отвели в медията на Мария Бонева. На свой ред, Бонева се сбогува с Гергана с откровено послание в социалните мрежи. Спомни си за общите им начинания, за това, което ги е свързвало.

Освен нея, още коафьорката Вили Боршукова също се обърна към Гергана, там, където е и където няма страдание. Отблагодари й се за миговете, прекарани заедно, и й обеща един ден отново да са заедно.

Поклонението пред Гергана Гочева беше в първите дни след Нова година. Близки, познати и приятели я изпратиха за последно, след като красавицата не успя да се пребори в неравната битка.

Поклон!

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече