Трагедия след трагедията! Бащата на Нора Дончева си отиде дни след нея

0

- Advertisement -

На 24 декември музикалните фенове у нас бяха покрусени от вестта, че след неравностойна битка със злокачествено заболяване Нора Дончева си е отишла от този свят.

Певицата стана известна преди години, когато достигна до финала на първото издание на „Х фактор”.

Мъката в семейството обаче не свършва с това. Дни след нея баща й също е починал, информира живееща в Щатите нашенка. Инфаркт отнел живота му след непреодолимата загуба, която ги сполетяла.

- Advertisement -

Историята за драмата в семейството на Нора се предава между българската общност в Лос Анджелис, където за последно тя пребиваваше. Разказана е първо от Моника – изключително близка приятелка на певицата, която също живее в САЩ.

Болката е огромна, разказва нашенката. Но освен за починалите, тя търси съпричастност и за майката на Нора, която останала сама. Възрастната жена в момента се намира в Щатите. Със съпруга й пристигнали, за да са близо до дъщеря си. А след двойната загуба тя останала сама.

Ще се върне в България след седмици, когато мине кремацията. А у нас няма нищо – няма дом, няма близки, само пенсия в размер на 300 лева.

Именно поради това Моника, а и останалите приятели на Нора, търсят начин да помогнат на майка й – леля Гинче. Кой с каквото може – поне за първите месеци, докато си стъпи жената на крака.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече