Петканови удариха дъното! Няма фенове, няма пари! Ще се развеждат, за да са интересни!

0

- Advertisement -

Семейството на Алекс и Даниел Петканови е свикнало на добри приходи от клиповете, които бълват в популярна мрежа. Да, обаче, оказва се, че интересът към тях драстично е спаднал. А с това и доходите им тръгнали стремглаво надолу.

Запознати коментират, че гледаемостта на видеата, които качват е спаднала с близо ¾. Ако преди на месец са имали поне 200 000 гледания, то сега ако достигнат 45 000, то трябва да са супер доволни.

Този спад идва със същото намаление на постъпленията, което води до напрежение и дрязги в младото семейство, свикнало на пари и внимание.

- Advertisement -

И все пак, хората около тях са категорични, че колкото и да са го закъсали, отношенията им още не са се изчерпали до фаза развод.

Сценарият, че се разделят и ще разтрогват брака си, по-скоро е трик с цел предизвикване на интерес. Но такъв така и няма.

Малцина са тези, които живо се вълнуват под завивките на семейство Петканови. А дори и да има такива, с още първото цъкане върху връзката на клипа, те се отказват да гледат, чете се в статия на в. „24 часа”.

До каква фаза ще достигне драмата, предизвикана от липсата на пари в семейството, задължително ще ни бъде демонстрирано онлайн. Ако има кой въобще да гледа.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече